Perrjantai ja vapaapäivä!

Lupasinkin yöllä nukkumaan mennessäni, että kerron jotain itsestäni. Täältä tulee! Oon hertta ja asun mun rakkaan perheen kanssa Haminassa, johon kuuluu mies Simo ja Lenni haukku. Käyn lähihoitajan opintojani oppisopimuskoulutuksella nyt loppuun vaikka olen tehnyt alan hommia jo monta vuotta. No paperit käteen ennenkaikkea.

 Ajattelin et perustan tän blogin siksi, että mulla on aina niin paljon kerrottavaa/jaettavaa jota haluaisin että muutkin tietää. Oon kova kokkailemaan, valokuvaamaan, sisustamaan melkein mitä vaan teen, kuhan se on tekemistä. Mikä sen kivempaa. Oikeesti!:-) Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin jos vaan osaan. En oo saanu koulutusta noihin vaan ihan itseoppinut ja toivonkin et te muut tätä kautta voisitte myös antaa mulle uusia vinkkejä mitä voisin kokeilla. Innostun aika helposti eli ainakin ruoanpuolesta kaikkea sekä laitan itsekin itse tekemiäni ruokia tänne.

 Nyt lähden viettämään vapaapäivää ulos Lennin kanssa. Vesisade yöllä on antanut kyytiä lumelle. Kesä on niin tulossa!

Nyt kivaa päivää kaikille
<3 Hertta

2 kommenttia:

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta