maanantai 15. huhtikuuta 2013

Suussa sulava spagettivuoka

Vapaapäivää tänään vietetty jo monta tuntia. Metsässä kävelyä, pitkään nukkumista, kokkailua ja flussan selätystä. Yök äkkii pois heti ! 


Kerkesin tänään tehdä myös herrrkullista spagettivuokaa, seuraavassa siintä:  

    

Tomaattinen jauhelihasoossi: 

1 iso sipuli 
2 yksikyntistä valkosipulia
2 tuoretta tomaattia 
1prk tomaattimurskaa 
600g jauheliha 
4tl oregano
3dl vettä 
vajaa tl mustapippuria 
1,5tl suola 

Oon aika kova maustamaan eli jokainen siis oman maun mukaan mausteita. Lisäksi tehdään viel juustokastike ja esikeitetään pastat 

Juustokastike: 

1pkt koskenlaskija voimakas sulatejuusto 
2rkl voita 
2-3rkl jauhoja 
7-8dl maitoa 

Kootaan ainekset kerroksittain vuokaan niin että juustokastike jää päällimmäiseksi. Juustoraastetta pintaan ja uuniin 200C n. 45min. On muuten hyvää! 

Laitan koht muita herkullisia reseptejä tänne 
-Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta