tiistai 13. elokuuta 2013

Herkulliset enchiladakset

Voisin kehua tän ruoan maasta taivaaseen. Tehtiin talvella tätä ekaa kertaa ja makunystyröihin jäi niin vahvasti että tehty on toistekkin, arjessa sekä juhlassa!



Enchiladas täyte: (6 annosta)
600g naudan jauhelihaa
1pss tacomaustetta
4 tomaattia
1-2 punasipulia
2 punaista paprikaa
1pkt isoja tortillalettuja

Sweetchili majoneesi:
6rkl majoneesia 
3rkl sweetchilikastiketta 
1 valkosipulinkynsi

Tomaattikastike: (Muista keittää kasaan. Valmistus kestää n. 30min!)
5dl vettä
1dl ketsuppia
1 tomaattipyree
1 tomaatti
1/2tl mustapippuria
vajaa tl suolaa
1rkl sokeria
2 kynttä valkosipulia

Ohje:
Tee sweetchili majoneesi maustumaan jääkaappiin, sekoita kupissa majoneesi , valkosipuli ja sweetchili kastike yhteen. Ruskista jauheliha ja lisää tacomauste. Pilko kasvikset pieniksi. Ota vuoka ja tortillalevyt esiin. Laita tortillaletun pohjalle sipaisu majoneesia ja sen jälkeen jauheliha, kasvikset ja  juustoraaste. Kieritä rullaksi ja aseta tortillat uunivuokaan. Toista niin monta kertaa kun täytettä riittää. Kun kaikki tortillat ovat kupissa kaada hyvin haudutettu tomaattikastike tortillojen päälle. Lisää juustoraaste ja paista uuniissa 200C ja 30min.

Ps. Voit halutessasi tehdä kastikkeesta sekä tortillan sisuksesta tulisempaa käyttämällä tujumpia tuotteita. Hyvää on myös se!

Bon apetit!
Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta