tiistai 27. elokuuta 2013

Herkullinen tonnarikastike & nuudeli/pasta

Heippa! Tässä tonnariruokaa sen ystäville ja ei ystäville. Mieli muuttuu, kun tätä tekee ja herkuttelee. Olen monien ihmisten päät saanut käännytettyä tällä kastikkeella. 

Tonnikalakastike & nuudeli



Ainekset:
2prk tonnikalaa öljyssä
2prk tomaattipyrettä
1dl ketsuppia
1kpl sipulia (iso)
3-4kpl valkosipulinkynttä
0,5tl mustapippuria 
0,5-1tl suolaa
2dl vettä
2dl ruokakermaa

Pilko sipulit ja paista ne tonnikalanöljyssä kattilassa. Lisää seuraan tonnikala, tomaattipyre, ketsuppi ja vesi, sekoita. Anna hautua 10min. Lisää valkosipulit, mausteet ja kerma ja anna olla jälkilämmöllä kansi päällä 10min ennen tarjoilua. Helppo ja maailman paras ohje. Tarjoile täysjyväpastan tai nuudelin kera. Lisää juustoraastetta halutessasi.

Ohje muuntautuu helposti myös uuniruoaksi. Lisää kastikkeeseen 2dl enemmän ruokakermaa. Sekoita kastike ja pasta uunivuoassa sekaisin. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 200C 30min. 

-Hertta-

1 kommentti:

  1. Tää on niin hyvää! Kiitos helposta ohjeesta :) -Katri

    VastaaPoista

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta