keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sitruunainen juustokakku

Amerikkalaista juustokakkua yleensä kukaan ei käy valmistamaan kun luulevat että se on vaikeampaa kun ilman uunia tehty juustokakku. Väärin! Aikas helppo on tämäkin!


Pohja:

200 g digestive keksejä
150 g voita
2 rkl sokeria

Täyte:

500 g Philadelphia tuorejuustoa
200 g maitorahkaa
6 rkl sitruunamehua
2 dl sokeria
1 vaniljatanko
1 dl kuohukermaa
4 munaa

Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Sekoita kupissa murennetut keksit, voi ja sokeri. Seuraavaksi laita kulhoon maitorahka, sitruunamehu ja sokeri. Halkaise vaniljatanko ja kaavi sisältä siemenet ja sekoita muiden aineiden joukkoon, myös kuohukerma. Lisää tuorejuusto täytteeseen ja sekoita vatkaimella tasaiseksi. Lisää lopuksi munat joukkoon yksitellen. Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa 175c noin tunti.

Antaa tekeytyä seuraavaan päivään ni on maukkaampaa :-)
 
-Hertsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta