tiistai 13. elokuuta 2013

Quesadilla tomaatti-kanakastikkeella!


Quesadilla tomaatti-kanakastikkeessa





Aineet kastikkeeseen:

Kanan hunajamarinoituja filee pihvejä
Paprika
Sipuli
Valkosipuli
Paseerattua tomaattia
Ranskankerma
Mustapippuri
Suola

Muut dillaan tulevat aineet ja salaatti:

Juustoraaste 
Tortillalevyjä
Amerikansalaatti
Luumutomaattia
Kurkkua
Kevätsipulin vartta
Ananasta


Laita Paprika, sipuli, valkosipuli pannulle ja loraus öljyä. Kuullotta ne ja lisää pilkotut hunajamarinoidut kanat pannulle paistumaan. Kun kanat on kypsynyneet lisää pannulle paseerattua tomaattia, oreganoa, mustapippuria ja suolaa. Kiehauta kastike ja anna hautua 10-15min ja sen jälkeen lisää ruokalusikallisen Ranskankermaa. Se on siinä se kastike. Tein noi letut uunissa. Pohjalle tortilla levy, kanakastike, juustoraastetta, ja toinen tortillalevy päälle. Sit uuniin 200c n. 10-15min. Kaveriksi sopii hyvin perussalaattipohja mis on ananaksia lisänä. Pikku kupeissa mul oli paseerattua tomaattia ja toisessa ranskankermaa.

Vinkki: Kannattaa laittaa uuniin quesadillojen päälle vaikka kattilan kansi, koska muuten tortilla levy paistuessaan käpristää levyn ja sen jälkeen sitä on vaikea syödä/leikata.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta