tiistai 20. elokuuta 2013

Vattumisu

Kaikista jälkkäreistähän voi tehdä jäljennöksiä ja yksi niistä on tälläinen. Ihana, raikas ja maukas jälkkäri, joka sopii juhlaan taikka arkeen.
 
 
Ainekset:

1 pkt Savoiardi keksejä
500g Vadelmia
1 prk mascarponea
2,5 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1dl sokeria
Vadelmamehua kostukkeeksi


Erottele kananmunat. Vaahdota valkuaiset tukevaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma ja lisää mascarpone joukkoon. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi ja lisää ne kerma-mascarpone seokseen. Lopuksi lisää täytteeseen tukevaksi vaahdotettu valkuainen.

Seuraava vaihe on laittaa kerroksittain aineksia päällekkäin. Alle mascarpone seosta sitten keksejä, kostuketta, vadelmia jne. Päällimmäiseksi olisi tarkoitus jäädä vaahtokerros. Sen voi koristella vaikkapa vadelmilla :-)

- Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta