maanantai 2. syyskuuta 2013

Mausteinen garam masala makkarakastike & täysjyväpasta

Garam masala makkarakastike & täysjyväpasta 
 

Kastike:

1pkt wilhelm juusto makkaraa
1kpl punainen paprika
1iso sipuli
1prk tomaattimurskaa
0,5dl sweetchili kastiketta tai ripaus sokeria
2kpl valkosipulinkynttä
2tl garam masala Indian maustetta (santa maria)
2dl ruokakermaa
2dl vettä

Pilko sipulit, paprikat pieneksi ja lisää ne paistinpannulle oliiviöljyä kanssa. Lisää makkarat ja paista aineksiin pikkuisen paistunut pinta. Lisää tomaattipyre, sweetchili, mausteet sekä valkosipuli ja sekoita. Lisää vesi ja anna kastikkeen valmistua n. 10min niin että se keittyisin kasaan mahdollisimman paljon. Seuraavaksi lisää kerma. Anna olla levyllä vielä 5min. Tarjoile raikkaan paprikaisen salaatin kanssa.

Bon apetit!
 
-Hertsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta