Oh! Sweetchili kana-fetasalaatti

Moikka! Sweetchili on aikas kova juttu tänäpäivänä. Se sopii kanan ja lihan marinointiin todella hyvin. Kukapa ei salaateista tykkäisi. Varsinkaan tämmöisistä, missä makua riittää ja herkullisuus puskee läpi kauniiden värien puolesta. Tässä kanasalaatti sillä menetelmällä nam :-)

        

         

Tarvitset:

600g kanan fileepihvejä
1 puntti rapeaa jäävuorisalaattia
1kpl paprikaa
puolikas kurkku
1-2kpl salottisipulia
1,5dl täysjyvä pastaa
pirkka salaattikuutioita öljyssä
Käytän pihvejä kun ne ovat paljon lihaisampia kuin riekale suikaleet. Noniin elikkäs. 
Leikkasin kanan sopiviksi paloiksi ja laitoin kuppiin kera swiit chili kastikkeen. Annoin marinoitua noin 15min. Kaadoin kanat pannulle ja paistoin niihin kivan ruskean sävyn. Kanan jäähtyessä laitoin pastat keittymään kasvisliemeen, revin salaatin kuppiin, leikkasin paprikat ja kurkut ja asettelin ne nätisti. Kun kanat olivat jäähtyneet laitoin ne salaatin päälle ja lisäsin fetan. Nam! Tarjoilin salaattia välimeren yrtit salaattikastikkeen (felix -paras) kanssa sekä moniviljapatongin ja bonjourin kera.


Nyt lähen viettämään vimppoa vapaapäivää ulos kauniiseen säähän kun ei tarvi ressata enää ees koulujutuista kun sain ne tehtyä eilen illalla. Jospa sais vaikka vähä rusketusta naamaan. Illalla kympin pyörälenkki vielä :)


Moiks!
-Hertsu-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herkullinen kanalasagne savujuustolla ja paprikalla höystettynä

Herkullinen Juustoleipä - Cheese bread

Vegaanin kasvispyörykät (glut)