tiistai 22. lokakuuta 2013

Hertsu kipparin herkulliset cannelonit

Ainahan pitää tehdä ja kokeilla jotain uutta. No tänään vuorossa oli cannelonit, erityylistä tietty kun edellisellä kerralla. Vähän isompi vaiva kuin lasagnessa, mut eipä sillä väliä. Kippari cannelonien valmistus seuraavassa:

Kippari cannelonit





Ainekset kastikkeeseen:

600g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
3 kynttä valkosipulia
1prk tomaattipyreetä 
0,5dl sweet chili kastiketta
1dl ruokakermaa
1,5tl kuivattua basilikaa
1tl oreganoa
0,5tl mustapippuria
Suolaa

Canneloneja

Päälle: 

2isoa tomaattia pilkottuna
Kipparijuustoa pilkottuna 
Juustoraastetta ripoteltuna
Basilikaa
2dl ruoka kermaa
Halutessasi ketsupilla raitoja.

Paista sipuli, valkosipuli ja jauheliha pannulla kypsäksi. Lisää tomaattipyree, mausteet ja sweet chili. Anna tekeytyä pienellä lämmöllä n. 10min. Leikkaa sillä välin kipparijuusto ja tomaatit sekä laita uuni 200c. Ota cannelonit paketista ja täytä niitä kastikkeella niin että toinen putken päästä on kiinni vuoassa. Muuten kastike valuu ulos putkesta. Täytä valitsemasi määrä canneloneja kastikkeella ja lisää päälle kerma, tomaatit, juustot ja basilika. Laita vuoan päälle folio ja laita vuoka uuniin. Kypsymis aika on n. 1h. Ota folio pois kunnes kypsymis aikaa on jäljellä 15-20min. Näin ruoka saa mukavan pinnan. 

Suosittelen!
- Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta