keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kinkkutahnalla täytetyt folioperunat & savujuusto kana

Moikkamoikka!

Flunssan lonkeroissa edelleen. Jaksoin silti häärätä lämpimässä keittiössä ja valmistaa tällä kertaa kanaa ja folioperunoita. Kesällä lemppariksi asteli kinkkutahna mikä vie kyllä joka kerta kielen mennessään. Vähä huonot kuvat sain, mutta niistä seuraavaksi.

Perunat ja kinkkutahna


Kinkkutahna:

1pss savukinkku suikaleita
1kpl sipulia
1pkt bonjour ruohosipuli juustoa
1prk ranskankermaa
1kpl paprikaa
Nippu ruohosipulia
Suolaa
Mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna tekeytyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään. Riittää myös 1h jääkaapissa

Laita perunat folioon ja kypsennä uunissa 175c 45min.

Maukas savujuustoinen kana


Ainekset:
500g hunaja kanaa
1dl sweet chili kastiketta
Mustapippuria
6 siivua kippari savujuustoa

Leikkaa kanat sentin mittaisiksi siivuiksi. Lisää sweet chili ja mustapippuri. Sekoita ja anna marinoitua 30min jääkaapissa. Laita uuni kuumenemaan 200c. Kun kanat ovat marnoituneet laita ne pannulle ja kypsennä niihin ruskea väri. Sen jälkeen laita kanat vuokaan ja lisää savujuustot päälle ja laita uuniin 15min. Tarjoile heti foliopernoiden kera

- Hertta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta