keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ilmakuivattuun shinkkaan kääritty kana ja maittava perussalaatti

Hauskaa torstaita kaikille!

Tämän päivän ruokapolitiikkana toteutui tälläinen, herkullinen, raikas, maistuva ja ennenkaikkea terveellinen päivällinen. Seuraavassa ohjetta olisi..

Ilmakuivattuun shinkkaan kääritty kana ja perussalaatti





Ainekset:
500g kanaa
100g ilmakuivattua kinkkua
mustapippuria
rosmariinia
oliiviöljyä
-
rapeaa Amerikan salaattia
luumutomaatteja
kurkkua
keltaista ja punaista paprikaa
herneenversoja
yrttisiä vuohenjuusto salaattipaloja
-
(halutessasi lisää tomaattipestoa) <- Sopii todella hyvin!

Leikkaa kanat sopiviksi paloiksi. Mulla sattu pakettiin kolme iso rintafilettä, leikkasin ne kahtia ja pyöritin kinkut ympärille. Tökkäsin tikut pitämään kinkkua kiinni kanassa ja maustin kanat rosmariinilla sekä mustapippurilla. Paistoin kanoihin värit pannulla ja laitoin ne sen jälkeen uuniin 200c 20min. Sillävälin kun kanat ovat uunissa leikkasin salaatti ainekset nätisti kuppiin. Koristelun jokainen voi tehdä kuten haluaa, maku ei muutu, paitsi et eikös näkö ole puoli ruokaa :-) koristele siis haluamallasi tavalla ja laita herneenversot, loraus oliiviöljyä ja mustapippuria päälle.

Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kera
- Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta