keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Oh! Ruispurilainen

Tässä ohjeeni omasta ruishampparista. Hyvä balanssi kaikkea :-)

Ruispurilainen



Ohje kahdelle:

2 reissumies "tosi tumma" leipää
300g kananfilee pihvejä
100g pekonia
2 siivua juustoa
sipulirenkaita
american kurkkuja
tuoretta kurkkua
american salaattia
ketsuppia
curry majoneesia
valkosipuli dressingiä

Paista kanat ja pekoni, jätä ne lämpimään kannen alle. Laita uuni päälle 150c ja laita lautaset sekä halkaistut leivät ketsupin kera uuniin. Lämmitä reilu 5min, että kansista tulee mukavan rapeita. Leikkaa sillävälin vihannekset haluamasi muotoon. Ota leivät uunista ja täytä mielesi mukaan. Itse laitoin alapohjalle ketsupin jälkeen americankurkkuja > juusto > pekonit > kanapiffi > currymajoneesi > tuorekurkku > sipuli > salaatti > valkosipuli dressing. Ota lautaset uunista ja siirrä purilainen kuumalle lautaselle ja tarjoile heti salaatin, ranskalaisten taikka vain kylmän limun kera. Hyvää ol!

- Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta