lauantai 30. marraskuuta 2013

Paholaisille hilloa

Viikonloppu tulla tupsahti ja keittiö välineet senkun sauhuaa. Tänään valmistin ihanan herkullista paholaisen hilloa. Purkissa lukee paholaisten hilloa, sitähän se onkin :-)

Paholaisen hillo


Ainekset:
4 isoa tomaattia
1 chili
4 kynttä valkosipulia
1 iso punasipuli
2 punaista paprikaa
1tl suolaa
0,5tl mustapippuria
2,5dl hillosokeria
2-3rkl etikkaa

Kalttaa tomaatit kiehuvassa vedessä n. yksi minuutti riittää. Ota kuoret pois ja eikkaa kuutioiksi. Pilko paprika, sipuli ja chili pieneksi ja lisää ne tomaatteineen ja mausteineen kattilaan, annan porista 30min miedolla lämmöllä, sekoittele välillä. Kun aika on kulunut lisää joukkoon sokeri ja etikka. Anna tämän jälkeen seoksen porista 10min liedellä. Kaada lämmitettyyn kuppiin, annan seoksen jäähtyä 30min ennen jääkaappiin laittamista. Laita jääkaappiin ja tarjoile seuraavana päivänä. 

Itselläni oli suunnitelmana tehdä vuohenjuusto kanaa, johon laitan sitten herkullista hilloa päälle. Maistakaa & kokeilkaa!

Hertta

2 kommenttia:

  1. Uskomattoman hyvä resepti!

    VastaaPoista
  2. Mä kokeilin myös... ja kaikki kyllä tykkäsivät. Tehtiin sitä sun kana pockettia ja siihen sopi varsinkin onnen omiaan... :P

    VastaaPoista

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta