tiistai 26. marraskuuta 2013

Spagettivuoka ala ruoka

Tiistaipäivän ilona ihana ja maistuva spagettivuoka, joka maistuu niin hyvältä pitkän kohmeisen lenkin jälkeen.. Vähän mulla nokkakin niiskuttaa, toivotaan et menee ohi ja saan työharjoittelun käytyä kunnolla loppuun.

Spagettivuoka


Ainekset:

600g jauhelihaa
1 iso sipuli
2prk tomaattipyrettä
2,5dl ruokakermaa
2tl mustapippurirouhetta
1-2tl suolaa
2rkl sokeria
spagettia iso kourallinen 

5dl vettä
1pkt koskenlaskija voimakas
3kpl valkosipulinkynttä
mustapippuria
suolaa

juustoraastetta, oreganoa ja tuoretta persiljaa päälle

Ruskista sipuli ja jauheliha. Lisää mausteet, pyreet ja kerma, sekoita ja anna kastikkeen olla levyllä 10min. Laita uuni päälle 225c. Valmista juustokastike. Laita vettä pannulle ja lisää sinne juusto, anna seoksen porista kasaan sen aikaa kun uuni on valmis. Lisää lopuksi valkosipuli, mustapippuri ja suola. Voit suurustaa alkajaksi kastikkeen jauhoilla, mutta tällä tavalla jos seos ei keity kasaan haluamallasi tavalla voit laittaa sekaan vaaleaa maitzenaa. Sekoittele kastiketta ja ala koota vuokaan, lisäämällä kastiketta, pastaa,kastiketta jne... Lisää lopuksi päälle juustoraaste ja oregano. Laita uuniin 30min. Lisää valmiiseen vuokaan persiljaa koristeeksi.

-Hertsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta