maanantai 16. joulukuuta 2013

Herttarillon chicken pocket

Tervettuloa Amarill... eiku Herttarilloon. Välillä on kiva kopioida ravintoloiden ideoita omalle lautaselle. Tykkään kovasti amarillon listalla olevasta chicken pocketista. Vapaa ilta ja kurniva vatsa. Mitä muuta voi toivoa? 


Ainekset kahdelle:
4 isoa tortillalevyä
300g kanaa
3 rapeaa Amerikan salaatin lehteä
6 pehtoorin salaatin lehteä
1 iso tomaatti
5cm pätkä kurkkua
reilut palat vuohenjuustoa
paholaisen hilloa
punasipulirenkaita 
sitruunamehua

Lisäuksi:
ranskalaisia

Vinkki: Parasta vuohenjuustoa saa prismojen erillisiltä juustotiskeiltä. 

Laita uuni kuumenemaan 225c. Paista kanat pannulla kypsiksi ja jätä kannen alle lämpimään, virrat pois. Laita ranskalaiset uuniin, paista 20min. Leikkaa vihannekset isohkoiksi paloiksi. Paista vuohenjuuston pintaan kultainen pinta paistinpannulla. Sammuta uunista virta kun ranskalaiset ovat valmiit ja laita lautaset lämpenemään uuniin tortillapohjien kera 5min. Ota lautaset ja pohjat pois uunista ja taittele kahdesta levystä tasku. Lisää sitruunamehu > salaatit > kurkku > tomaatti > kana > vuohenjuusto > paholaisen hillo > punasipuli. Ota ranskalaiset uunista ja lisää lautaselle ketsupin ja paprika majoneesin kera. Tarjoile heti! 

-Hertta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta