keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kanaa pekonilla ja ihanan ihana salaatti

Dieettiä takana nyt 3viikkoa ja -4kg keveämpänä, 6kg vielä matkaa maaliin. Oon tehnyt salaatteja paljon ja taas tuli yks lemppari lisää. Ei kannata ihmetellä oonko sekoittanut kinkkua ja kanaa yhteen: en! Nimittäin värjäsin pastan punaisella elintarvikevärillä. Oli pakko kokeilla! Seuraavassa kuvaa ja reseptiä.



Ainekset:
500g maustamatonta kanaa
1pkt pekonia
1pss american salaattia
1 iso suippopaprika
2kpl tagliatelle pastaa rikottuna
2kpl kananmunia
fetaa
luumutomaatteja
nippu basilikaa
sitruunapippuria ja suolaa maustamiseen
oliiviöljyä paistamisen

Ohje:
Ota kanat ja pekonit jääkaapista. Mausta kanat sitruunapippurilla, suolalla ja kääri ne pekoniin. Laita uuni kuumenemaan 175c. Paista kanoihin kaunis väri pannulla ja siirrä uunivuokaan, jos sinulla ei ole valurautapannua minkä laittaisit uuniin. Anna kanojen kypsyä kypsäksi uunissa 15-20min. Laita pastat kehittymään veteen ja lisää suola (itse lisäsin lisäksi elintarvikeväriä, että sain pastasta eri väristä) pilko salaatit ja paprika lisää tomaatit ja feta. Kaada pastan keitinvesi pois, kun pastat ovat kypsiä ja huuhtele kylmällä vedellä, lisää salaattiin ja sekoita. Ota uunista kauniit kanapekonipihvit ja lisää ne salaatin päälle. Paista kananmunat, lisää salaattiin ja koristele basilikalla.

Terveellistä & herkullista! Bon apetit.
Hertta

1 kommentti:

  1. Oho, aika tuhti salaatti! :) Mutta näyttää superherkulliselta. Täytyy testata, mutta ehkä ilman tota pastaa.

    VastaaPoista

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta