maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lohta, bataattia, pinaattia ja paprikaa, toimii!

Edelleen kevyellä linjalla mennään, mitä nyt muutama hairahdus on tapahtunut rasvaisen ruoan suuntaan. Tänään tein lohimedaljonkeja, bataattipyreetä sekä pinaatista ja paprikasta salaatin. Yksinkertaista ja eri hyvää!


Tarvikkeet 2 henkilölle

2x200g lohta
sitruunapippuria
suolaa

1kpl bataattia (keskikokoinen)
0,5dl ruokakermaa
ripaus suolaa

kourallinen tuoretta pinaattia
1kpl suippopaprika

Kuori bataatti, pilko ja keitä kattilassa pehmeäksi. Muussaa bataatit tämän jälkeen kauhalla pieneksi ja lisää kerma ja suola. Jos haluat pyreestä tasaisempaa, siivilöi se siivilän läpi. Niin itse tein ja näin sain pyreestä silkin pehmeää. Laita kattila jälkilämmölle levylle ja paista kalat. Lisää pinnalle suolaa makusi mukaan. Minulla kalat olivat melko isoja, paistoin per puoli 2,5min.  Huuhtele salaattiaineet, lisää ne lautaselle ja kokoa muu annos. Terveellistä, kevyttä, simppelin ja hyvää!

Kokkailemisiin!
-Hertta-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta