maanantai 12. toukokuuta 2014

Herkullinen lasagne pinaattilevyistä, jauhelihasta, tomaatista, paprikasta ja juustosta

Moikka ja hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Tuonnon valmistin tosi hyvää lasagnea, hieman perusaineista poiketen. Seuraavassa reseptiä ruoasta:

Ps. Lukijat. Sivun oikeassa laidasta olevasta mustasta palkista löydät tietoja minusta sekä leipomuksistani. Olen aikaisemmin ottanut bloggerin hallintaan yhteyttä asian korjaamiseksi, mutta sitä ei ole vielä huomioitu. Löydät minut siis sieltä ja reseptien haku on helpompaa "ruokia ja leivonnaisia" kohdasta ------->


Tarvitset: (8 henkilöä)

Kastike:
700g naudan jauhelihaa
2prk tomaattipyreetä
1 sipuli
3kpl valkosipulinkynttä
1dl sweetchili kastiketta
2dl ruokakermaa
2dl vettä
2tl suolaa
1tl mustapippuria

Muut:
1pkt pinaattilevyjä
2kpl sipulia
2 isoa tomaattia
1 iso punainen paprika
juustoraastetta
2dl kermaa
2dl vettä
1tl oreganoa
ketsuppia

Aloita ruoka kuullottamalla sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha. Lisää sekaan seuraavaksi tomaattipyreet ja vesi, sekoita. Lisää mausteet ja kerma. Anna maustua miedolla lämmöllä 10min. Pilko tässä vaiheessa paprika, tomaatit ja sipulit.

Laita uuni kuumenemaan 200C. Ota vuoka esiin. Aloita kokoaminen laittamalla vettä vuoan pohjalle (näin vältät ruoan juuttumisen pohjaan) Lisää päälle pinaattilevyjä > jauhelihakastiketta > juustoraastetta > kermaa. Jatka näin niin kauan kuin aineksia riittää. Yleensä minulla jää levyjä paketista käyttämättä, mutta nehän voi laittaa sitten seuraavaan ruokaan. Lisää pinnalle pilkotut sipulit, tomaatit ja paprika. Ripottele päälle juustoraastetta, lisää oreganoa ja tee ketsupilla pintaan kauniita raitoja (jos haluat). Laita uuniin kypsymään 45min. 

Nauti ruoka raikkaan salaatin kera!

-Hertta-


1 kommentti:

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta