Kesäruokaa ja blogin uusia tuulia

Moikka! Helteet senkun jatkuu ja loma vyöryy päälle auttamatta. En pistä kyllä vastaan! Blogirintamalla on tapahtunut nyt viikon sisällä niin paljon suurta ja hienoa etten voi uskoakaan tätä. Oon niin innoissani! Blogini on Herkkusuu -sivuston kärki paikalla ja pääsin mukaan Indiedaysin inspiraatio perheeseen, jonka kautta saan varmasti näkyvyyttä blogilleni. Uusia tuulia, ruokia ja leivonnaisia tulossa, ihania kesäisiä ideoita pää täynnä. Jes jes! Viime päivien ruoat ovat olleet melko kala painotteisia. Olemme olleet mieheni sekä ystävien kanssa kalassa ja ollaan saatu kivasti kuhaa merestä. Kalaa ollaan syöty uusien perunoiden ja salaatin kanssa. Ihanan kevyttä. Ei tällä helteellä oikein raskasta ruokaa jaksakkaan. No mutta tässä siis sitä seuraavassa..


Tarvitset: Kuhaa, uusia perunoita ja salaatti tarvikkeet. Mausta kuha suolalla ja valkopippurilla ennen paistoa. Paista kuha voissa, keitä perunat ja leikkaa salaatti ja tomaatti kulhoon. Yksinkertaista ruokaa puhtaista tuoreista aineksista.

Haminassa on muuten eilen alkanut Hamina TATTOO. Perjantaina lupasin tehdä ystävilleni ruokaa ja sen jälkeen lähdemme kaupungille katselemaan mitä siellä tapahtuu vai tapahtuuko mitään!

Kuumaa kesäpäivää kaikille ja muistakaa juoda hyvin!
-Hertta-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herkullinen kanalasagne savujuustolla ja paprikalla höystettynä

Herkullinen Juustoleipä - Cheese bread

Vegaanin kasvispyörykät (glut)