sunnuntai 10. elokuuta 2014

Fetalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytetyt kananfileet ja tomaattipasta

Moi! Tänään löhöiltiin koko päivä ystävien kanssa rannalla. Tein aamulla hyvät eväät, jonka jälkeen suuntasimme veneelle ja sieltä saareen. Ihanan lämmin päivä ja hauskuuttakin löytyi mm. hyvien juttujen ja sanaristikon merkeissä. Kotiin päästyämme nälkä kurni vatsassa niin kovin, että oli pakko tehdä jotain ruokaa. Valmistin kanan rintafileitä aurinkokuivatun tomaatin ja fetan kanssa sekä pastaa tomaattikastikkeessa. Ai että :-)



Tarvitset (2hengelle)
600g maustamattomia kanan rintafileitä
1pkt fetaa
1prk aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
suolaa, mustapippuria ja sokeria

Pastaan:
6rll taglietelle pastaa
1prk tomaattimurskaa
1 yksikyntinen valkosipuli
10 mini luumutomaattia
1tl suolaa
2tl sokeria
ripaus mustapippuria

Laita uuni kuumenemaan 200C. Tee kanoihin viillot ja täytä ne fetalla ja tomaateilla. Ripottele ennen paistoa kanojen päälle mustapippuria ja suolaa. Paista kanat öljyssä niin, että niihin tulee kaunis kullahtava pinta. Laita paiston jälkeen kanat vielä uuniin kypsymään 15minuutiksi.

Tee sillä välin pasta. Keitä pastoja kiehuvassa vedessä 2min. Kaada vedet pois ja lisää joukkoon tomaattimurska, tomaatit, valkosipuli ja mausteet. Anna porista miedolla lämmöllä n. 8min.

Tarjoile herkullisen kanan kanssa. Bon apetit! 


-Hertta-

2 kommenttia:

  1. Jälleen kerran NAM! Kokeilin heti ja oli todella maukasta, suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos kommentista :-) Ja mikä parasta, niin helppo valmistaa et pääsee nopsaan syömään :-)

      Poista

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta