tiistai 2. syyskuuta 2014

Raikas mustikkainen jugurttijäätelö

Moi! Tässä seuraavaksi tulisi se resepti jota lupailin kirjoitella vähän aika sitten. Se on nimittäin jugurttijäätelö. Inspiksen antoi siskoni, joka tykkää kaikesta tämmöisestä. Pakko kyllä sanoa, että oli kyllä pirun hyvää, raikasta ja kaikenlisäksi kevyttä. Suosittelen kokeilemaan tätä kovasti! Teimme jätskin mustikoista.

Mustikkainen jugurttijäätelö



Tarvitset:
700g maustamatonta jugurttia
3dl kotimaisia mustikoita
1dl sokeria

Sulata kattilassa mustikat ja lisää sokeri joukkoon, jäähdytä
(Jos teet jo sulatetuista mustikoista, muussaa niitä vähän ja lisää sitten sokeri joukkoon.) Parhaan värin saat kuitenkin keittämällä mustikat. Lisää jäähtynyt seos pakasterasiaan ja lisää jugurtti päälle, sekoita. Anna seoksen jähmettyä pakkasessa 1,5h. Sekoittele n. 30min välein. 

Kun jätski on valmista niiiin ei kun herkuttelemaan!
-Hertta-

Herkuttelussa mukana myös Lenni.. :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta