Helppo valkosipulimajoneesi

Tervehdys. Kävin äsken postista hakemassa paketin, jota olen odottanut kovasti. Yhteistyökumppani Kitchentime.fi otti minuun yhteyttä muutama viikko sitten ja lähetti minulle toivomani sauvasekoittimen. Kitchentime on avannut suomenkieliset verkkosivut, josta löytyy keittiötarvikkeita kaikenlaiseen kokkaukseen. Verkkosivut ovat todella selkeät ja tuotteet löytyvät helposti. Käy ihmeessä kurkkaamassa verkkosivut, instagram tili ja facebook sivut. 

Suunnittelin, että teen ensimmäiseksi ruoaksi uudella sauvasekoittimella jonkun ihanan keiton, mutta kaikkien kommervenkkejen takia päädyin nopeaan ja helppoon majoneesiin. Majoneesin valmistukseen tarvitset sauvasekoittimen ja siihen kuuluvan kupin, jonka kanssa saat helposti sekoitettua majoneesin ainekset. Nappaa resepti talteen.Tarvitset:
4 kananmunan keltuaista
n. 3dl rypsiöljyä
1/2tl suolaa
1tl sokeria
1,5rkl etikkaa
3 kynttä valkosipulia

Ohje:
Erottele kananmunat. Laita kuppiin kaikki yllämainitut ainekset. Surrauta sauvasekoittimella yhtäjaksoisesti 2min. Majoneesi on valmis. Anna majoneesin makuuntua jääkaapissa seuraavaan päivään. Tarjoile hampurilaisten välissä taikka ranskalaisten ja nakkien kanssa.

Herkutteluihin!
Hertta


2 kommenttia:

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta