Kasvis-pyttipannu

Olen aina ajatellut, että pyttipannu sisältää vain ja ainoastaan makkaraa, sipulia ja perunaa pääaineiltaan. Tein kuitenkin eilen samalla tyylillä kasviksista pannun joka muistutti hyvin pitkälti sitä aitoa ja oikeaa. Eikun vaan kasviksia vimmatusti pilkkomaan ja pannulle hop! Lisänä tässä annoksessa on aivan ihana mustapippuri-rosmariinikastike ja naudan sisäfileepihvi.

Ohjeesta 2 henkilölle lisukkeeksi
Tarvitset:
2 isoa perunaa
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 sipulia
3 kynttä valkosipulia
200 g tuoreita herkkusieniä

Paistoon: 
1 rkl voita
2 rkl öljyä

Mausta: 
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
0,5 tl mustapippuria
1 tl valkosipulijauhetta

Ohje: Kuori vihannekset ja leikkaa ne pienempään kokoon. Aloita pyttärin valmistus sipulista, valkosipulista ja perunoista. Kuullota niitä voin kanssa 15min, lisää sen jälkeen kesäkurpitsat ja herkkusienet. Mausta ja anna kypsyä vielä 15min miedolla lämmöllä.

Jos pyttipannu ei tule lisukkeeksi suosittelen tuplaamaan peruna ja kesäkurpitsa ainekset! Paista myös kananmuna kaveriksi.

Hertta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta