Ohjeesta 2 henkilölle lisukkeeksi |
2 isoa perunaa
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 sipulia
3 kynttä valkosipulia
200 g tuoreita herkkusieniä
Paistoon:
1 rkl voita
2 rkl öljyä
Mausta:
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
0,5 tl mustapippuria
1 tl valkosipulijauhetta
Ohje: Kuori vihannekset ja leikkaa ne pienempään kokoon. Aloita pyttärin valmistus sipulista, valkosipulista ja perunoista. Kuullota niitä voin kanssa 15min, lisää sen jälkeen kesäkurpitsat ja herkkusienet. Mausta ja anna kypsyä vielä 15min miedolla lämmöllä.
Jos pyttipannu ei tule lisukkeeksi suosittelen tuplaamaan peruna ja kesäkurpitsa ainekset! Paista myös kananmuna kaveriksi.
Hertta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta