Rapea meksikolainen kanasalaatti

Moi ja aivan ihanaa kesäistä lauantai päivää kaikille! Tuliko se kesä nyt ihan oikeasti? Koko ajan on kuitenkin perstuntuma, että takatalvi yllättää... viimeistään juhannuksena haha. No nautitaan nyt tästä, kun voidaan!

Eilen lounasteltiin ystävän kanssa uudella terassillamme. Ajattelin että kuumalla maistuu parhaiten salaatti. Jälkiruoaksi maiskuteltiin tuoreita hedelmiä. Tässä ohje herkulliseen kanasalaattiin. Nappaappa se talteen!


Tarvitset: 
1 puntti rapeaa jäävuorisalaattia
1 kpl punainen paprika
1 kpl keltainen paprika
1 kpl kurkku
1 rs miniluumutomatteja
2 kpl pientä punasipulia

Päälle:
nachoja
herneenversoja

Paista uunissa:
500 g maustamattomia kanan fileepihvejä
1 pss texmex crispy chicken- valmis sekoitusta
3 rkl öljyä

Ohje: Pese ja pilko salaatti, paprikat, tomaatit, sipulit ja kurkut pieniksi. Nostele ainekset kuppiin ja sekoita maissin kanssa. Pilko kanat sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja nostele ne pellille öljyn ja mausteseoksen kanssa. Sekoita hyvin, että mausteseos levittyy kanoihin tasaisesti. Paista uunin keskitasolla 200C 20min.

Anna kanojen jäähtyä hetki ennen salaattiin lisäämistä. Koristele nachoilla ja herneenversoilla ja näin salaatti on valmis.

Mukavia kesäisiä päiviä,
Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta