Herkullinen aura-ananaskana

Sateista tiistaita vaan kaikille. Viimeistä sairausloma viikkoa viedään (JES) ja ensi viikolla alkaa taas normaali arki. Vitsit miten kiva! Ajattelin tämän viikon pyhittää ulkoilulle, ruoanlaitolle ja rentoutumiselle. Uusia reseptejä on pyörinyt päässä jo jonkin aikaa, mutta toteutus on ontunut ja pahasti. Nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa reseptin kirjoitus hommiin! Tässä yksi ihanuus jota valmistin tänään: kanaa, ananasta ja aurajuustoa, nam!

Ohjeesta 4 syöjälle

Tarvitset:
n. 700-800 g Kariniemen hunajamarinoituja fileepihvejä
170 g aurajuustoa
1 sipuli
1 prk ananasrenkaita
2,5 dl ruokakermaa
1 dl ananasmehua
0,5 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Päälle: 
timjamia

Ohje: Laita uuni lämpenemään 200C. Paista pihveistä pinnat kiinni kuumalla pannulla ja aseta tämän jälkeen ne vuokaan. Paista myös ananasrenkaisiin karamellisoitunut pinta pannulla. Pilko sipuli puolikuiksi ja lisää ne vuokaan kanojen päälle. Asettele myös ananasrenkaat ja ripottele päälle aurajuusto. Sekoita erillisessä kupissa kerma, ananasmehu ja mausteet keskenään. Kaada pihvien päälle ja anna ruoan paistua uunissa 40min. Koristele valmis ruoka tuoreilla timjamin oksilla. Keitä kaveriksi riisiä.

Ihania syyspäiviä,
Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta