![]() |
Ohjeesta 4 syöjälle |
Tarvitset:
n. 700-800 g Kariniemen hunajamarinoituja fileepihvejä
170 g aurajuustoa
1 sipuli
1 prk ananasrenkaita
2,5 dl ruokakermaa
1 dl ananasmehua
0,5 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 tl sokeria
Päälle:
timjamia
Ohje: Laita uuni lämpenemään 200C. Paista pihveistä pinnat kiinni kuumalla pannulla ja aseta tämän jälkeen ne vuokaan. Paista myös ananasrenkaisiin karamellisoitunut pinta pannulla. Pilko sipuli puolikuiksi ja lisää ne vuokaan kanojen päälle. Asettele myös ananasrenkaat ja ripottele päälle aurajuusto. Sekoita erillisessä kupissa kerma, ananasmehu ja mausteet keskenään. Kaada pihvien päälle ja anna ruoan paistua uunissa 40min. Koristele valmis ruoka tuoreilla timjamin oksilla. Keitä kaveriksi riisiä.
Ihania syyspäiviä,
Hertta
Kokeilin reseptin,todella herkullista,suosittelen
VastaaPoista