Leipurin nopea ja helppo kana-pestopasta

Onko sinulla kiire aina vai vaan välillä? Tuntuu että itse lukeudun aina kategoriaan, vaikka ei olisikaan kiire. Ärsyttää ihan, miten ihminen pystyy hommaamaan itselleen tälläisen tilanteen. No siihen on totuttu, eikä se vaivaa... ainakaan vielä. Kiireisen päivän ruokia kuitenkin tarvitaan ja tämä pasta on juuri siihen tarkoitettu. Nappaa resepti talteen!

Ohjeesta 4 henkilölle
Tarvitset:
500 g kanaa pihvinä/-tai suikaleina
250 g pastaa
190 g punaista pestoa
2 dl ruokakermaa
0,5 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouhittuna
1,5 tl sokeria
2 rkl oliiviöljyä

Päälle:
1 sipuli
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja

Ohje: Paista kanoihin pannulla ruskea pinta. Lisää pesto ja ruskista vielä hetki. Mittaa sekaan mausteet ja lisää kerma. Anna kastikkeen porista miedolla lämmöllä 10min. Laita uuni kuumenemaan 225C ja kypsennä pasta keitetyssä vedessä. Kun pasta on kypsynyt, kaada ne vuokaan oliiviöljyn kera ja sekoita. Kaada päälle herkullinen kanakastike, pilko päälle tomaatit ja sipulit ja laita vuoka uuniin 15 minuutiksi. Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä hetki makujen tasapainon vuoksi. Herkuttele raikkaan salaatin kanssa. 

Ruoanvalmistus aika: 30min

Ihania syyspäiviä!
Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta