Kana-pestopasta

Tänään aamuvuoron jälkeen kurvasin siskoni kanssa shoppailemaan. Ensin meillä oli ajatus mennä elokuviin illalla, mutta molemmat hyvän ruoan ystävinä päätettiin, että kehitellään yhdessä joku hyvä resepti. Kaupan kautta tultiin meille ja käytiin hommiin. Teimme itse peston, joka tuli ruokaan. Pestoa voi myös ostaa valmiina kaupasta, mutta se ei ole läheskään niin hyvää kuin itse tehty!



Tarvitset:
500 g kanan fileepihvejä (maustamaton)
300 g pastaa
4 dl luomu ruokakermaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
parmesaania
basilikaa


Pesto:
1 puntti basilikaa
1 yksikyntinen valkosipuli
1 dl oliiviöljyä
1 rkl parmesaani raastetta
muutama rouhaisu suolaa
1 rkl hunajaa


Ohje: Tee pesto ensin. Surrauta kaikki ainekset tasaiseksi blenderissä. Keitä pastat kypsiksi ja jätä siivilöidyt pastat odottamaan kattilaan. Siivuta kananfileet ohuiksi suikaleiksi ja paista pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pastojen sekaan kattilaan pesto, kanat, kerma ja mausteet. Kääntele sekaisin ja anna ruoan makustua liedellä 10min. Kaada pasta kattilasta tarjoiluastiaan. Raasta päälle parmesania ja asettele viimeisetkin basilikan lehdet nätisti pastan päälle. Syö ja nauti! Pst. Se vielä mainittakoon, että ostakaa laadukkaita luomu-oliiviöljyjä niin saatte varmasti hyvää.
Tykkäsitkö?
Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta