![]() |
Ohjeesta 8 hengelle |
Pohjaksi valmis pohja pakasteesta
Pohjalle:
1 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 sipuli
Täyte:
150 g ranskankermaa
100 g valkosipulituorejuustoa
1 kananmuna
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl suolaa
1 tl sokeria
Pinnalle:
n. 10 kpl miniluumutomaatteja
1 dl mozzarella raastetta
Ohje: Valmista itse tehty pohja erillisen ohjeen mukaan tai painele valmis piirakkapohja vuokaan. Lisää päälle valutettu tonnikala ja silputtu sipuli. Valmista erillisessä kulhossa täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään sekaisin. Kaada seos tonnikalan päälle, lisää tomaatit ja juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 200C n. 30min tai sitten kun pinta on saanut kullanruskea värin. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Tämä sopii oivasti lounaalle salaatin kera. Kahvi tarjontaan piirasta riittää useammalle. Voit halutessasi tuplata ainekset ja tehdä pellin kokoisen piiraan. Niin minä teen seuraavaksi, koska tämä oli niin hyvää!
Leipomisen iloa!
Hertta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta