Helpot feta-lihapullat kermaisessa tomaattikastikkeessa

Kauan päässänni kypsyneet lihapullat näkivät eilen päivänvalon. Herkullinen tomaattikastike kruunaa koko annoksen. Tarjoile perunamuusin kera.

12 reilun kokoista lihapullaa

Lihapullataikina:
400g naudan jauhelihaa
150g fetaa
2rkl turkkilaista jugurttia
2,5tl timjamia
1tl mustapippuria
1tl suolaa

Kastike:
70g tomaattipyrettä
2dl kuohukermaa
1dl vettä
1 yksikyntinen valkosipuli
1rkl hunajaa
1tl mustapippuria
1 tl suolaa 
2 tl rosmariinia

Ohje: Sekoita taikinan ainekset kupissa sekaisin ja pyöritä (12) lihapullat vuokaan. Anna maustua 30min ennen paistoa. Sekoita kastike ainekset erillisessä kupissa sekaisin ja kaada lihapullien päälle. Paista uunin keskitasossa n. 40min 225C. Me teimme perunamuusia lisukkeeksi.

Mukavia kokkaus hetkiä!
Hertta

3 kommenttia:

  1. Tämä kastike on taivaallista!

    VastaaPoista
  2. Nyt löytyi mun perheen uusi suosikkiruoka! Upposi teinipoikiin kuin häkä. Toinen heistä ei voi sietää juustoa missään muodossa, varsinkaan fetaa, mutta niin hän vain kehui ja kehui!

    VastaaPoista

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta