Keitosta 4 henkilölle |
Tarvitset:
500 g tuoreita kokonaisia punajuuria
2 sipulia
1 yksikyntinen valkosipuli
1 l vettä
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
0,5 tl mustapippuria
1 pkt (200 g) vuohenjuustoa
Päälle:
ranskankermaa
herneenversoja
pinjansiemeniä
Ohje: Kuori punajuuret ja sipulit. Keitä punajuuria 30 minuuttia niin että ne ovat pehmeitä. Kuullota pannulla sipuli ja valkosipuli. Soseuta punajuuret ja sipulit tasaiseksi. Mausta ja lisää vuohenjuusto ja kerma. Soseuta vielä uudelleen tasaiseksi. Anna keiton maustua kattilassa vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile ranskankerman ja paahdettujen pinjansiementen kera.
Mukavaa loppuviikkoa!
Hertta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta