![]() |
Ohjeesta 4 henkilölle |
Tarvitset:
700 g porsaan ulkofilettä
5 dl tummaa olutta (1 iso tölkki)
1 dl vettä
2 sipulia
1 yksikyntinen valkosipuli
1 rkl sokeria
1 tl mustapippuria
2 kpl lihaliemikuutiota
Lisäksi:
2 dl kuohukermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sinappia
Suurustamiseen:
maizenaa
Ohje: Pilko liha paloiksi ja paista ruskeaksi kahdessa erässä pannulla. Lisää vuokaan lihat, sipulit, mausteet sekä lihaliemikuutiot. Kaada kalja ja vesi vuokaan. Hauduta kannellisessa vuoassa uunin keskitasolla 3-4 tuntia, jonka jälkeen lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja sinappi. Hauduta tämän jälkeen vielä 1 tunti ilman kantta. Lämmitä uuni ensin 200C ja laske puolen tunnin paiston jälkeen lämpö 150C.
Tarjoile murea lihapata riisin tai perunoiden kanssa.
Ihania syyskokkailuja!
Hertta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta