Kanaa feta-riisipedillä

Meidän jääkaapissa on pääsääntöisesti aina kanaa. Eilen aloin tapani mukaan valmistamaan ruokaa sillä metodilla, että tulee mitä tulee, niin kun yleensä. Herkullinen ruoka ei vaadi paljoa. Perus mausteet riittävät ruoan maustamiseen. Tällä kertaa boostia ruokaan antoi feta ja sweetchili kastike. Alla ohje helppoon kanaruokaan joka on myös todella herkullista. Nappaa resepti talteen!

Ohjeesta 2 hengelle

Tarvitset:
300 g kanan fileepihviä
200 g fetaa
2 dl nopeasti kypsyvää riisiä esim jasmin
2 dl ruoka-/kuohukermaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2 rkl sweet chili kastiketta
1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli

Paistoon:
öljyä

Jos haluat valmistaa isomman annoksen lisää nestettä 1,5dl riisi desiä kohden. Suolaa ja pippuria voit lisätä makusi mukaan.

Ohje: Mausta kanat suolalla ja pippurilla. Paista pinnat kiinni kuumalla paistinpannulla öljyn kera. Lisää riisin sekaan nesteet, mausteet, sipulit ja feta. Asettele kanat riisipedin päälle nesteeseen. Paista kiertoilmalla 200C 30min tai normaalilla uunilla 30-40min. Tarkkaile ruoan pintaa.

Mukavia kokkailuja,
Hertta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteet ja ajatukset minulle kirjoituksesta